Bemutatkozás

Üdvözöljük a Tolóajtó Centrum honlapján!

 

Cégünk, a Tolóajtó Centrum Kft elsősorban gardróbszekrények tervezését,  gyártását, beépítését végzi a lakosság és intézmények számára. Emellett a gardróbgyártáshoz kapcsolódó alapanyagok, vasalatok, kiegészítők nagykereskedelmével is foglalkozik az asztalos és belsőépítészeti partnerek részére. Mind a lakossági,mind  a nagykereskedelmi partnereinknek professzionális és hosszú távú megoldásokat keresünk.

Tolóajtó Centrum - A Gardrób Specialista

Legismertebb termékeink a méretre és egyéni tervezés alapján készült beépített bútorok, gardróbszekrények. A korszerű, helytakarékos és praktikus kialakítású szekrényekhez leginkább a tolóajtós megoldásokat szoktuk javasolni, azonban keskeny vagy szűk helyek, sarokelemek beépítéséhez a nyíló- vagy csuklóajtókat ajánljuk. A bútorbelsők és a különálló gardróbszobák felszerelése ötletesen variálható a sokféle, általunk forgalmazott kiegészítő segítségével, és egyedivé tehetők a különleges megvilágítási technikákkal.

Emellett teljes körű belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozunk. Legyen szó az irodáról, üzletberendezésről, vagy a lakás bármely helységéről. A konyhától a fürdőszobáig, a nappalitól a gyerekszobán át a hálószobáig minden szobába megtervezzük és beépítjük a legpraktikusabb és legszebb bútorokat.  A legmodernebb anyagok felhasználásával és új technológiák alkalmazásával készítjük bútorainkat, a lehető legjobb designt és legnagyobb kényelmet nyújtva partnereinknek.

Tolóajtós Gardrób

Keressen fel bennünket, és látogasson el bemutatótermünkbe!

Kérje árajánlatunkat, és ingyenes felméréssel és ingyenes 3D látványtervvel segítjük döntésében!

 

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket.

A Tolóajtó Centrum csapata

 

Hívjon minket ingyen!Nézze videóinkat!Lájkoljon!